Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allting blir

 

livskraft och möten

när allting blir som det är tänkt

förnuft

tårar dränker hjärtat i känsla av vemod

stilla tårar vätter kinden i kärlekens glädje

 

vi vet att livet ger och tar

vi vet att dörrar stängs och öppnas

vi vet 

 

allting blir som det är tänkt

 




Fri vers av KristinaE
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-11 15:11



Bookmark and Share


  Amandaaa
Hopp i höst mörkret!
2008-11-13

  Mats Henricson
Visa och upplysande ord som vi tar till oss...
2008-11-11

  Maria T
Dikten inger hopp, förväntan
2008-11-11

  Mr Lindemann VIP
Bra tankar som når ut till mig här då framför datorn.
2008-11-11

    ej medlem längre
Intressanta livsreflektioner som vänder på det jag först tänkte mig; att så mkt i livet inte blir vad man tänkt.. Men borde ha förväntat sig..
2008-11-11

  Fredrik Stillesjö
Hej KristinaE!

Hoppfull på något sätt... Hälsar vännen Fredrik
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE