Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggas av klingade toner

 

Klingande toner från orientens strängar

ljuder livsnära

med strofer från visdomens källor

 

tankarna har funnit ro

 

Vaggas  

genom saltstänkta grottors varma konstverk

sanden glittrar i den varma öknen

vidderna förlänger våra ögons synfält

böljande bärs himlen av den röda sanden

skimrande dansar soldimmans glittande värme

 

Minnet av ökenvindens morgonkyla

förnimmer växlande tillstånd

 

Klingande förvandlar vinden

sanden till vackra intrument

som vinande

spelar

vaggvisor

 

Sjungande

 dallrar värmens skyar i solens glödande hetta

 

Bara vår kärlek bär hetare budskap

brinnande lever den i hjärtats kammare

 

Alltid

lever kärlekens glöd

inom människors längtan

***

 




Fri vers av KristinaE
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 23:08



Bookmark and Share


  Maria T
Kärlekens glöd och
människors längtan
i klingande toner
2008-11-16

  Annmargreta
Fint skrivet, jag vill vara säker på att
inte tappa dig så jag lägger dig tillmina vänner!
Vill läsa mera!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE