Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: kikkie

Hösten kom och gick ...




PÅFYLLNAD till FÖRÄNDRING

 

Fyller tomheten

med

vila och andetag

 

Påfyllnad

andas utan

andas med

 

 Hjärtat lever

stilla somnar minnet

ger plats för nya andetag.




Fri vers av KristinaE
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-14 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE