Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varit på Stockholms Poesifestival, inspirerande, omtumlande, urbra,...


Skriveri


om vi låter orden
flyga fritt
som vilda fåglar
i vinden
landa var de vill
utan att tvingas
be om lov

om vi lyssnar
till orden
som kommer från
andra munnar
än våra egna
om vi försöker
förstå dem

kan världen förändras
med en pennstump
och en bit papper

mina ord kan ej
förändra världen
men för mig har
de stort värde
för de har förändrat
min värld





Övriga genrer av Maria Malm
Läst 419 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-11-19 11:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Kloka och tänkvärda ord
2008-11-21

  Blåbäret
härliga rader...speciellt de 4 sista som jag läser om och om igen...
2008-11-19

    Scribble
Dina ord flyger fritt
ljuvligt att lyssna till
underbart att läsa,
inspirerar oss, tack för det!/S
2008-11-19

    Bodil Sandberg
Underbart stimulerande rader!!!!applåder och bokmärke!!
2008-11-19

  Lena K Nilsson VIP
Så bra skrivet!
2008-11-19

  * Ammi *
bra funderingar!
2008-11-19

  mare VIP
Helt underbart skrivet !!
2008-11-19

    Lindizz
Härligt förmedlat, snyggt skapat !
2008-11-19

    ej medlem längre
Ett fint sätt att se på ordens kraft.. Dina slutrader är så kloka
2008-11-19

  Sladjana Zubcevic
"mina ord kan ej
förändra världen
men för mig har
de stort värde
för de har förändrat
min värld"
Underbart skrivet.
2008-11-19

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!..om skriveriet!
2008-11-19

  papessa
man rycks med och känner din entusiasm och visst ...och tänk om alla poeters pennor kunde förändra världens gång...underbara tanke...men det är rätt tänkt för om man sätter krafter i rullning då blir dom mäktiga....kram
2008-11-19

  Rolfsdotter
Kloka ord som du för fram vackert!
2008-11-19

  Maria Zena Viklund
jag önskade jag hade få varit där, hur var hon, indianskan? minns inte hennes namn?
2008-11-19

    Bellissima
Det är få förunnat att förändra världen, men alla ett inflytande i det lilla, om så på sig själv. Det är bra att skriva! Heja!
2008-11-19

    ej medlem längre
Jättebra! givet bokmärke!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm