Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som göms i snö kommer upp i tö



snökristallstäcke
gnistrar förföriskt i sol
döljer skavanker




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 367 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-21 12:37



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det ksn både vara en senryu eller haiku då
Bra snickrat
2008-11-23

    eva m h
Fint paketerat! :-)
2008-11-22

    Bodil Sandberg
Javisst under täckelsens flor
är det oftast inte vad man tror

en synnerligen sann och bra haiku!!!
2008-11-21

  Havsbris
;o)

läs- och tänkvärda
rader, ja!!!

det händer med
människor med,
som de falska som
inte kan dölja för
evigt sanningen,
för den kommer upp
när man minst tänka
sig ;o) ...

vackra metaforer som
kan tolkas på olika
sätt!!

BRAVO!!!!
2008-11-21

  anits VIP
Så fint skrivit och så sanna ord
2008-11-21

  Blåbäret
fint
2008-11-21

  Bjarne Nordbö
Läser med ett leende. Snyggt.
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm