Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ KORSAS VÄGAR

så korsas vägar på nytt

skepnad från tid som har flytt

välkommen in i extas

där liv är fas efter fas

så korsas vägar igen

på vägen mot framtiden

och samma motorvägssol

som vi såg lysa i fjol

som värmde oss även då

ska skina starkt från det blå

så korsas vägar i oss

där minnen gnistrar som bloss

och vårt gemensamma arv

ska ta oss ännu ett varv

en färd i min ljusblå bil

långt bakåt, hundratals mil

så korsas vägar på nytt

fast nya tider har grytt

LARZ GUSTAFSSON

081121




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-21 19:12



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Möten, tänk vad mycket
möten det blir, en del möter
man aldrig igen utom i minnet
2008-11-23

  mare VIP
Fint skrivet !
2008-11-22

  anits VIP
Mycket vackert skrivit, kan
se texten i bilder, en sång
om livet
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP