Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi syns men det hjälper inte. Vi hörs inte.


SADIST-fittor.

I Kungsbacka kommun råder tystnad
från alla som tänker "helvete"
om någonting eller
om sig själva.

Det enda som hörs nu för tiden
är första-fyllansnacket i korridoren,
vem som fick sin köttbatong att fylla
en redan för full tjej
på en fest någonstans,
överfylld men ingenting uppfyllt.

De skär sig för att synas,
deras såriga armar skriker
för att de är sårade inuti.

Det enda som hörs tillbaka
är orden som kliver,
som klampar ner ärrade armar
mot en total-botten.

Vi ser bara på som jävla sadistfittor.

Konstgräs i Frillesås är redan ett bortglömt krav,
det hjälper inte att politiker beter sig som Gud,
att de har maktstämpeln i pannan
för att kunna sadist-skratta bort oss ungdomar
från Frillesås city, från FFF.

De dricker säkert kaffe för skattepengar,
rullar skinn till gratisporr som katolska präster eller
får brevlådan fylld av skit.

Men vi fegar ur,
det räcker inte att de ser oss,
de ser oss.

Men vi hörs inte,
utan den massiva Jesus-propagandan
hade Frillesås varit utdött,
en Jesus-propaganda gav oss röda dagar
och en anledning till att få problemen
bortglömda av langad öl,
oftast pisseöl.

Frillesås lever efter varje studiebidrag.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 577 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-23 17:58



Bookmark and Share


    Sandrew
Herre gud, vad bra. Helt ... Helt fantastiskt bra, faktiskt!
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg