Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerat av min farmor (:


Jag ber när ingen ser eller hör


Ibland när ingen ser
smyger jag min väg och ber

en kort bön om saker i mitt liv
att jag ska gå åt rätt håll med lagom kliv

att jag ska lära mig något viktigt varje dag
och våga stå upp även när jag känner mig svag

att mina vänner ska få känna hjärtat dunka av lycka
och om inte, att de ska förstå att jag gärna är deras mentala krycka

jag ber och tackar för att solen än en gång gått upp
jag tackar till och med de dagar då jag känner mig som en mupp

ber om förlåtelse och om en liten antydan till vart jag ska gå
när jag rest mig och lämnat min bönevrå

för ibland när ingen ser
då smyger jag min väg och ber




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-24 21:27



Bookmark and Share


  Jojo
jag tycker att du ska fortsätta att be
man får svar oftare än man tror och lägger märke till.
2008-12-09

  Frederick
texten ger hopp, det behövs ibland! bra skrivet :)
2008-11-24

  Fokus
Gjorde jag också när jag var tonåring.
Dina texter är mycket välformulerade och dina tankar är lätta att följa. Lita du i första hand på din egen styrka och din egen förmåga! Allt du lär dig är viktigt hur obetydligt det än kan tyckas i stunden...
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel