Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trust


utanför mitt fönster syns mörka huskroppar
med gula lysande rektanglar

snön ligger snäll och mjuk mot marken ikväll

när du börjar leva i den femte dimensionen
är varje dag ett äventyr
det du ger in får du tillbaka
tusenfallt

ge dig in i leken det är spännande
varje ögonblick är en öppning
mot universum
och bakom varje hinder skymtar gud

vill att du ska veta
att du är sedd




Fri vers av aagape VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-25 15:39



Bookmark and Share


  aagape VIP
Tack så himla mycket, stor kram :)
2015-03-02

  Sophia Ivarsson
"ge dig in i leken det är spännande
varje ögonblick är en öppning
mot universum
och bakom varje hinder skymtar gud"

det här var värkligen bra
ger mig glädje
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

aagape
aagape VIP