Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kidnappad

Det finns någonting
någonting som känns
som gör mina andetag tyngre
som om friheten vore berövad
Då själen känns kantig och hård
likt drömmarnas kraft tynat ut
och lämnat bort sin vilja
då pulsen försvann
så som
bortrövade andetag
av frustrationen




Fri vers av Malin Johansson
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-08-15 00:00



Bookmark and Share


    witness
Du vet vilka slags ord du ska använda för att skapa en känsla det är säkert iaf!!!

I detta stycket tkr ja du använder ord som känns hårda å på gränsen till arga...vilket får mig att läsa en viss ilska, frustration eller kanske förtvivlan mellan raderna...

skit bra iaf =D
kramis!!!
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.