Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sång jag vill

När jag sjunger den sång jag vill
är det alltid Gud jag sjunger till
Det är han som får mitt darr och krax
Gud vill jag ge mitt minimum och max

Försöker jag mig på dans
då är den också genast hans
Latar jag mig eller gör lite nytta
inför Gud jag slår varje kullerbytta

Med funderingar stora som små
runt honom några varv jag brukar gå
Gud är navet jag snurrar runt
håller även dar då bibelbladet verkar tunt




Fri vers av Lia-Lej
Läst 579 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-01 18:03



Bookmark and Share


  Blåbäret
hängivet och överlåtande...med glädje
2009-01-05

  Michaela Dutius
En helt underbar dikt som jag genast applåderar!
2008-12-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Lia-Lej!

Håller med JennyKristina! Får jag lov? Hälsar vännen Fredrik
2008-12-02

  Kristina Wallbing
Men vilken vacker hyllningssång! Och en dans jag gärna dansar med dig!
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej