Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
råkade radera den förra:p men jag skriver inte om mej


den osynlige

Ingen ser hur jag känner.
världen och alla i den har aldrig brytt sej om mej

Ingen gillar mej.

på raster och fritid finns jag inte.
rör jag nåt så förstör jag.

ingen gillar mej

jag blir alltid vald sist för att jag är så dålig.

snart vill jag inte leva längre..




Fri vers av Tove_L
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-08-15 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodig....
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L