Foto: Tony Eriksson, Valbo" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Tony Eriksson, Valbo


PIERCAD SÖTNOS

hon gav sig ohämmat

reservationslöst

och utan skrupler

eller samvetskval

hon gav sig odelat

hon gav sig hejdlöst

och glömde allt man

kallar för moral

och hon var stränderna

han hade drömt om

en tropisk exposé

av uppdämd lust

och han var bränderna

hon hade glömt dom

de där som slocknade

längs hennes kust

det söta kaffe som

han nu fick dricka

släckte hans ökentörst

som var akut

och för en natt blev hon

hans sockerflicka

där kunde sagan sedan

tagit slut...

 

LARZ GUSTAFSSON

 

081202

En oförarglig och sensuell text som knappast någon retar sig på eller provoceras av.




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-02 14:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt....jag håller med dig i din kritik...
2008-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Det var inte min poäng.
Problemet, som jag ser det, är att det finns människor som vill att jag BARA skall skriva om romantik, sex etc.
Så fort jag skriver om min tro går man till attack.
Inget att förvåna sig över.
Det är bara det att jag tänker inte låta mig styras eller duperas.
2008-12-03

  Slagord
Vad är det som är problemet med att vara fin & harmlös?
Den är ju det! Och en bra sådan också! Kan man skriva nått fint utan att det blir fjantigt så är det skitbra tycker jag!
2008-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Det är ju just det som är problemet.
2008-12-02

    Calin
Den var snygg!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP