Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankarna kom när jag kommit hem tänker på läkarens ord, var rädd om dig och ta hand om dig själv nu, glöm allt annat, det är du som är viktig just nu, om du vill må bra


EFTERMIDDAGS TANKAR

Sitter vid köksbordet, med en kopp kaffe
och en tunnbrödsrulle framför mig

Jag har nyss kommit hem, kommit in i
värmen, ute faller snön, en blöt snö,
som än så länge ligger kvar på marken

Det är nollgradigt, barnen som kommer
från skolan, sparkar i snön gör snöbollar,
som dom sedan kastar på varandra. Jag
ser hur roligt dom tycker det är med snö.

Snart är mitt kaffe ur druckit, då blir det
för mig att vila en stund, med benen högt
trött efter ha varit på sjukhuset på kontroll,
som tog lång tid den här gången, det känns
tryggt att dom är så noga, och bryr sig om
mig

Nu gäller det för mig, att följa läkarens
order, att ta hand om mig själv, så kommer
allt att ordna sig och bli bra så småningom

anits 2 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-02 15:22



Bookmark and Share


  Maria T
Va skönt det låter, få komma in i värmen
till en kopp kaffe och en tunnbrödsrulle.
Var rädd om dig!
2009-01-22

    Madeleine Ågren (Maduska)
En varm och mjuk text. Gläder mig åt din kloka läkare och att du är varm och snäll mot dig själv. Kram
2008-12-02

    sajo
Bra råd som alla bör följa. Ingen stress och jäkt så här i Decembertider. Hellre stanna opp en stund och kanske sätta sig eller lägga sig en stund och vila. Det är du som är viktig.

Applåder till dig.
2008-12-02

  Rosen VIP
Vardagsnära formbara ord att läsa..bra skrivet
och följ nu läkarens ord min vän!!
2008-12-02

  Sladjana Zubcevic
Bra beskrivet, min vän.
2008-12-02

    Maria Malm
Fin berättelse från vardagen.
2008-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Det låter härligt och gott.
Simma lugnt!
2008-12-02

  Eaglemountains VIP
fin vardagsberättelse, i tankar om doktorsordination .....stilla Dig och vila, Du behöver det ....
2008-12-02

    Ken Cassel
Bra beskrivet
Man ska sköta om sig

Kramar!!!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP