Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TROMBNEDSLAG

det for ett vemod genom mig
en saknadens cyklon
det handlar om det där man sagt
jag skonades ifrån
det rör sig om en kraft
som ödelägger och förstör
vars härjningståg jag kommer
att få utstå tills jag dör

jag genomfors ånyo
utav denna styggelse
där den drog fram
raserade den all bebyggelse
jag orkar inte bygga mer
för kraften är begränsad
depån där allt mitt virke fanns
har blivit tömd och länsad

jag sitter på en buss på flykt
till andra sidan allting
betingelserna där
har ändå samma slags gestaltning

LARZ GUSTAFSSON

080705




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 14:23



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Konkret vet jag ju inte vad det handlar om, men generellt tänker jag på det där förödande vemodet som följer med den plötsliga insikt man ibland drabbas av: att man får dras med sig själv livet igenom och i grunden vara den man är, trots all kamp och strävan..
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP