Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. om människan varit utan tillitsfull kärlek under barndomen, hur skall hon/han då tro på kärlekens väsen.. tänker på hur världen ser ut idag med all oro och många ensamma barn...


Lyckans vara

 

Då lyckan växer innifrån

tas den med värme emot

utifrån

 

Kärleken öppnar upp

ger jaget ett vi

i

sällsam gemenskap

 

Barn som vävs in i

kärlekens famn

växer

i tillitens hamn

genom livets resa

 

Moget vuxna

vågar de tro

sig vara värda att älskas och älska

***

 




Fri vers av KristinaE
Läst 369 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-12-09 00:25



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Moget vuxna

vågar de tro

sig vara värda att älskas och älska"
Underbart skrivet!
2008-12-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sant och rätt
alltihopa, precis!
Så det är, den som
ingen kärlek fått
vad skall den kunna
ge för nått... Det, som
barn man fått lära, det
är det, som sen oss och
andra i livet skall bära...
2008-12-09

  coffe
vilka rader av tro och hopp för oss..c
2008-12-09

  Maria T
Mycket vacker poesi om att vårda
ett barn med kärlek.
I kärlekens famn.
2008-12-09

  Teresia Ridell
Vackert o värmande, som en mental kram !
2008-12-09

  Ilona _L
Så vackert och så sant!
2008-12-09

  Mona*
Lyckans vara!
2008-12-09

  Mats Henricson
Dina Ord är som den lenaste Bomull, de smeker våra ögon, man lutar sig tillbaka och bara "inandas" dem...... Bokmärker !
2008-12-09

  Fredrik Stillesjö
Hej KristinaE!

Dina vackra ord och tankar finner jag sanna! Hälsar vännen Fredrik
2008-12-09

  friheten
Så vacker skriven av dig
2008-12-09

    Erika H
Vacker läsning med din finstämda ton. Tankarna väver sig samman om det verkligt lyckliga varandet. Som att tillhöra något större och något som aldrig kan tas ifrån en.

Välskriven och moget vacker text.
2008-12-09

  Lyckohäxan Enediel
Åh du har så rätt i din vackra poesi här...men jag hoppas att de skador som en del barn utsätts för går att reparera senare i livet. Inte så lätt kanske alla gånger...
2008-12-09

  -Jokke
varför är det lättare att älska
än våga älskas?
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE