Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRYMPANDE RADIE

krympande radie

cirkeln blir trång

nya fångvaktare

samma jargong

fånge fast ändå fri

låst position

vissa är dömda till

skuggornas zon

mota bort odjuret

in i en bur

det passar inte in

i vår kultur

utfärda bannbullor

låt kvasten gå

släpp inga solstrålar

in i hans vrå

LARZ GUSTAFSSON  081209




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-09 09:30



Bookmark and Share


  Marie Å
Så bra skrivet……..Här känns instängdheten tydligt.
Fastnade för ” vissa är dömda till skuggornas zon”
Men går det att leta upp ljuset?
2008-12-09

  Gunilla Söderström Hallström
Det känns som ett jobbig tillvaro
bra skrivit
2008-12-09

    sleepwalking
Du måste vara en gud på rim.
Det flyter på så bra!
2008-12-09

  mare VIP
Så kan det vara i en trång cirkel...
2008-12-09

  Måna N. Berger
Jag ser en ljuskäglas krympande radie här...
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP