Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har man en framtid tillsammans, där en har en stark tro, den andra inte


JAG UNDRAR

Jag sitter här och undrar,
funderar, är jag otacksam
och bortskämd

Underbara dagar har jag
haft, tillsammans med min
vän, nu sitter jag här, ensam
igen och tänker tillbaka på
våra dagar, fina dagar

Visst känns avsked ledsamt
och tråkigt, men jag vet att
vi snart ses igen

Trygg i mig själv, känner jag
lugnet och harmonin inom mig,
rädslan som så ofta, haft mig
i sitt grepp, finns inte just nu

Tryggheten att veta att HAN,
vår VÄN och FAR, ser mig, hör
mig, skänker mig frid och ro


anits 9 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-09 20:27



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Tjusigt min vän

Kram
2008-12-10

  Elaine.S VIP
Har man kärlek till varandra , då har man något fint...
2008-12-09

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet, min vän.
2008-12-09

    sajo
Men vilka underbara ord. Min tro har växt till sig mer och mer men min vän säger till mig han älskar mig för den jag är. Så tror jag även din vän ser det.

Någonstans inom en finns en tro. Visst har ni en framtid tillsammans. Du delar med dig av din trygghet. En bra text och en snygg bild.
2008-12-09

  friheten
Vacker srkiven
2008-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Paulus talar om detta i 2 Kor 6...
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP