Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nej, inte en sådan som dödar radiostjärnor.


VIDEO

jag vill göra en promotion video
med luxuös emfas
där de stiligaste damerna
får glida fram med grace
den ska vara väldigt påkostad
så en sponsor måste till
jag ska regissera oinskränkt
strunta i vad andra vill
där ska finnas hav och solnedgång
även städer i neon
den ska illustrera hjärtats sång
hos en romantikens son
när den kablats via satellit
ska du kunna säga att:
"han som sjunger där
har kallat mig
sin lilla kissekatt!"

LARZ GUSTAFSSON

17/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-10 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP