Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅNG FÖR DE SVAGA

du skryter med att du är stark
sken har en tendens att bedraga
ditt hus står på osäker mark
och det här är en sång för de svaga

allt rasade samman en dag
så fjärran från barndomens saga
men vågar du visa dig svag?
stämma in i en sång för de svaga?

på en jord full av folks överord
hör man mycket som är övermaga
ändå har ett justitiemord
utförts just för att vi är så svaga

det var Människosonen som dog
och vår synd som tog Honom av daga
Han har sagt att Hans nåd är mig nog
Han har skrivit en sång för de svaga

LARZ GUSTAFSSON
9/1 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-11 07:06



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Om man är allför stark kan vägen bli väldigt lång
till att kunna/våga visa sig svag...
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP