Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM ALLT VI HAR

om allt vi har är här och nu
blir allting annat sekundärt
om ingen annan är som du
om du är allt jag håller kärt
förkroppsligar de ideal
jag hyllat under årens lopp
släcks alla mina samvetskval
av svalkan från din vackra kropp
begär förgiftar blodet hos
den själ som öppnar hjärtats dörr
det blir så lätt en överdos
vi har ju sett det hända förr
om allt vi har är här och nu
just denna stund här på vår jord
finns ingen annan väg än du
finns ingen tröst
finns inga ord

LARZ GUSTAFSSON

9/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP