"No one but you and I, say the bells of Prince Far I..." (THE CLASH)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"No one but you and I, say the bells of Prince Far I..." (THE CLASH)


PRINSENS KLOCKOR SÄGER...

skapa ditt eget soundtrack

låt ingen annan styra

vägra att sjunga playback

likriktas som en myra

låt ingen dirigera

och koreografera

här har du ett ackord och

här har du två och flera!

forma din egen sångskatt

var musikalisk vildkatt

glöm alla virtuoser

glöm alla andras poser

irritationsmomentet

strålar på firmamentet

du blir din egen stjärna

du har en egen hjärna!

du har ett eget språk som

det inte bör bli bråk om

var fri att formulera

ingen ska korrigera

finns inte rätt & fel sätt

reglerna sabbar spelet

gör som du själv vill göra

låt ingen annan störa

LARZ GUSTAFSSON   081211

Det finns en speciell kroppsöppning där skrivarkurser och liknande hör hemma.

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-11 10:30



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Klockorna klingar
texten bringar
sjungande genklang
sätter hjärtat i svang
ur rebelliskt tangentbord
föds fria skribentord
så öppna din grind:
drakar lyfter i motvind!
2008-12-12

  mare VIP
Härligt att låta friheten flöda :))
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP