Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTERNET

ursäkta om jag tränger mig på

det var nog ingen bra idé ändå...

jag borde stannat hemma med mitt té

och lämnat andra människor ifred

förlåt mig, det var inte meningen

att störa i musikföreningen

ta över hela showen som jag gör

och framstå som domptör och direktör

en inkräktare bör man mota bort

och hålla sig till folk av egen sort

en avvikare ska man hålla kort

och särskilt en som inte gillar sport

så kryper jag tillbaka till min vrå

och ber om ursäkt att jag trängt mig på

jag lever livet via internet

det finns väl kanske inget annat sätt

LARZ GUSTAFSSON  12/12 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-12 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-12-13

  Måna N. Berger
Det är nog bara så att vissa miljöer är för trånga...
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP