Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLANTOR

du intar en särställning
har högsta prioritet
sådan är min inställning
på grundval av vad jag vet
som hösten har sin lövfällning
har sommarn grönska och växt
du intar en särställning
om detta handlar min text

när allting gick mot sin upphällning
under mitt damoklessvärd
när livet känts som en utskällning
och jag var härjad och tärd
kom du och intog din särställning
med all den värme du har
nu, efter stormarnas vindfällning
står dina plantor dock kvar

LARZ GUSTAFSSON
12/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-12 22:45



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Alla plantor kräver sin vård och rätt
vårdade kan de glädja länge ,
i vänskapen som man både ger och får tillbaka..
2008-12-13

    ej medlem längre
Så fint, gillas mycket
2008-12-13

  Marie Å
Så fint skrivet..... tröstrikt.....
2008-12-12

  Marie Å
Så fint skrivet..... tröstrikt.....
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP