Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅNG

jag fylls av en sång
tills jag blir den
vi blir liksom ett
på nåt sätt
jag dansar och
svävar runt i den
allt känns bara
riktigt och rätt
en sång om en kall
dimmig morgon
på sommarens
inledningsdag
kan ge mig så mycket
av glädje
och dämpa de
hårdaste slag
om albert bridge
eller rialto
när juni just sagt sitt
tittut
när det är allt annat än
kallt och
en mörkrets epok
tagit slut
mitt liv har jag lagt
i Guds händer
där föds nya sånger om tro
snart lämnar jag
jordlivets länder
och finner en ny plats att bo

LARZ GUSTAFSSON

1 juni, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 07:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Härliga ord , lyckliga ord att bli glad av..
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP