Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mardrömmar som aldrig vill ta slut, hur ska jag bli av med dom?


OMVÄNT

Min dag har blivit natt, och min natt
har jag gjort till dag

All den tungsinthet, som jag har inom
mig, kommer till mig om natten, då blir
sängen en fara, som skrämmer mig

Jag tänder lampor, ser mig om, vet
att det inte finns något, som gör mig
illa, men ändå känns sängen farlig
och mycket skrämmande

Allt det gör att timmen blir sen, innan
jag kan komma till ro, för att få lite
sömn

Ändå vet jag, att Han ser mig, men
vissa nätter hjälper det mig inte, jag
går av och an, tänker, funderar, vad
är det som oroar mig så

När jag sedan äntligen somnar, kommer
mardrömmarna, inte alltid, men det händer

Så när morgonen börjar gry, jag vaknar, ser
ut genom fönstret, har morgonen redan blivit
dag

Jag undrar så, många gånger, när jag ska
jag få ro, glömma allt som varit, slippa alla
mardrömmar, vakna utan att kallsvetten
rinner

Min tro är stark, jag litar till Honom, att Han
en dag ser till, att lugnet och stillheten, blir
en del av min vardag, inte som nu oro och
ångest

anits 13 december 2008




Övriga genrer av anits VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-13 11:08



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Mardrömmar är jobbiga, hemska. Men trösten är att en ny bit av det man genomlidit är bearbetat. Kram
2008-12-13

  Eva Langrath VIP
Starkt beskriver du känslan av vanmakten coh ångesten, där vi alla någong gång i livet hamnar.

Eva
2008-12-13

  Elaine.S VIP
Tungsinthet kan verkligen ställa till det...och då blir sängen precis som du såväl beskriver en fiende.
2008-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Amen, Anits!
Han bär dig igenom fasornas dal!
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP