Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEFEKT LEVERANS

jag vänder ryggen

åt bortvända ryggar

jag spränger bryggor

som överbryggar

som baader-meinhof

i punkrocktappning

jag spräcker rutor

betong och rappning

defekt leverans

jag hade aldrig en chans

defekt leverans

vart ska jag gå någonstans?

defekt leverans

en fasansfull diskrepens

defekt leverans

här ges det ingen dispens

ett kungadöme

som kvasiland

ska skakas om

så det hörs ibland

en viss tid på året

ska man bli snäll

men min gitarr den

är kriminell!

LARZ GUSTAFSSON   081213




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-13 13:16



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Starka känslor, som inte smyger sig fram , rakt besked om känslornas inre...
2008-12-13

  Måna N. Berger
Ord av smärta. Spränger sig fram.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP