Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trots att jag känner mig glad och lycklig, är jag rädd och orolig


JAG TÄNDER ETT LJUS

Jag sitter, ser ut genom fönstret,
det är kväll, det är mörkt ute, jag
tänder ett ljus, tänker tillbaka, på
den tiden, när alla trodde jag var
lycklig och glad

Jag tänder ett ljus, med ett hopp
att allt en dag, ska bli till frid och
harmoni, och att jag en dag, ska
få lugn och ro i min själ

Jag tänder ett ljus, nu ikväll för dig,
som jag har nära mitt hjärta, jag
sänder en tanke till dig, som är så
långt borta från mig

Jag tänder ett ljus, nu i advent,lyssnar
till mitt inre, och hoppas på att allt en
dag, ska bli så fint och bra, så jag vågar
tro på kärleken, den skrämmer mig ännu

Vågor jag tro, att en dag är allt det
svåra glömt, det som ibland gör mig
så bitter, och den skuld jag känner

Jag tänder ett ljus, för mig själv med
hopp, om att jag en dag kan läka mina
sår, få känna mig fri från allt det som
var en gång

Jag tänder ett ljus, för alla som tror, för
änglakören som sjunger en älskad psalm,
för alla som säger sig vara, och vill vara
min vän, tänder jag ett särskilt ljus nu
ikväll, ni betyder så mycket för mig, mer
än ni själva tror och vet

Tack för att ni finns

anits 15 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-15 23:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tack för att DU finns
2008-12-16

  Sladjana Zubcevic
Tack för att Du finns min vän.
Kram
2008-12-16

  Elaine.S VIP
Du må känna rädsla och oro men det som lyser igenom i dina ord är värme och omsorg, både för dig själv och andra...dina önskningar är enkla, fina och dina ord sprider ett lugn...
2008-12-16

  Rosen VIP
och tack för att du finns med dina så fina och kloka ord...
2008-12-16

    Maria Malm
Tack för att du finns, med dina texter.
2008-12-16

    sajo
Tack för att du finns du betyder så mycket. Delar med dig av lugnet.
2008-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Tack för att du själv finns, och framför allt tack till Herren som ordnat så att vi alla finns.
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP