Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med kvällen och natten kommer tankar


TANKAR I KVÄLLEN 15 DECEMBER

Sitter, just nu med en kopp te,
en kanelskorpa lyssnar till
karlavagnen

Så här ser ofta mina kvällar ut,
jag sitter här, borde lägga mig,
imorgon är en ny dag

Men som ofta på sista tiden, är
det sängen, som skrämmer mig,
jag vet att mardrömmarna, kanske
kommer dom i natt, och jag kan inget
göra

Snart måste jag försöka lägga mig,
i morgon ska jag vara hundvakt, en
stund på dagen, underbart ska det
bli

Sitter här, nu är mitt te urdrucket,
skorpan uppäten, karlavagnen är
inte slut, jag lyssnar, skruvar upp
ljudet, det handlar om romantik

Romantik, vad är det, är det två
människor som älskar varandra,
jag undrar

Kan inte romantik också vara, tända
ljus, en brasa i den öppna spisen, jag
sitter ensam ser in i elden, drömmer mig
bort, visst kan det vara romantik, även
om jag sitter ensam

anits 15 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-15 23:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Visst kan det vara romantik att vara ensam - och se fram emot att få låna en hund imorgon....
2008-12-16

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet min vän.
2008-12-16

  Emilia Berg
Bra dikt vad är Romantik det innebär mycket och lite för oss.
2008-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Den mesta romantiken jag har haft har jag haft på egen hand.
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP