Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku var i alla fall avsikten


Utan spår


orörd skiner snön
väntar ljus så änglalikt

läppar smakar mod






Bunden vers (Haiku) av Paedur
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-17 00:03



Bookmark and Share


  Anna H
Jag gillar den här. Den ger utrymme för tolkningar. Samtidigt så målar du vackert med orden precis som du alltid gör. Det är en haiku på ditt sätt helt enkelt.
2009-01-11

  lyckeli
jag gillar alla orden
fast nog också mest den sista raden
innehåller mer än tre ord

smaken av mod
kan ändra
förändra mycket
2008-12-18

  Maria Zena Viklund
Mmmm
2008-12-17

  Burn
jag gillar verkligen sista raden!


"läppar smakar mod"


orörd mark. nytt liv. en själ tar sats.
för att finna. för att nå. för att vara.

att dra ut den man är. sträcka sig.
att spårlöst vara det man är.
bara för sin egen skull.

är lite av vad jag lägger in i den.
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Paedur
Paedur