Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ROCKTAIL

apolitisk

apostolisk

monolitisk

melankolisk

monogam

monoteistisk

strikt och stram

men hedonistisk

som en blandning

av tendenser

olika ingredienser

njut en cocktail

alkoholfri

och med mycket

rock´n´roll i

 

LARZ GUSTAFSSON

 

16/12 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-17 06:35



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Mmmm...låter helt ok:)) Bra skrivet!!
2008-12-17

  mare VIP
Det blir en härlig dryck, utan bakfylla !!
2008-12-17

  Måna N. Berger
Ja tack, med nöje. Shaken not stirred :)
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP