http://www.youtube.com/watch?v=DoPvITLtBng" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.youtube.com/watch?v=DoPvITLtBng


NYA BAND


vissa ser och andra blundar
smyger undan som skamsna hundar
man väljer anonymiteten
stänger in sig i lägenheten
många ler och få begrundar
vissa ber för det som stundar
nån gör avbön, känner ånger
medan barnen skriver sånger


nya band ser dagens ljus
ingen vet
var de gamla håller hus
nya tider, nya frågor
andra strider, samma lågor
genom städer, över riken
ljuder den nya folkmusiken


möjligheter eller hinder
frihet eller band som binder
du kan kräla som en slav gör
men förhållningssättet avgör
Ordets frihet bryter bojan
löser dig från paranoian
starta flera nya band
kom och sätt vårt land i brand!


LARZ GUSTAFSSON 26-27/7 2001






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-17 08:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader skrivit med en
längtan och hopp
2008-12-17

  mare VIP
Bra rader från hjärtat......
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP