Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få tillbaka det jag förlorat, kändes som en seger


UPPRÄTTELSE

Så kom det idag, brevet jag vänntat
så länge på

Brevet som ger mig upprättelse, brevet
som bekräftar, att någon annan inte jag,
köpt biljetter på Örebro centralstation

Så nu har jag fått tillbaka, det som dessa
ficktjuvar hann utnyttja, innan jag upptäckte
det

Så visst finns det rättvisa i vårt land Sverige
också, en stor klump lyftes från mitt hjärta,
med endast en sjukpension att försöka klara
mig på, blev det ett stort hål i min plånbok

Nu har jag fått tillbaka, tron att det finns
rättvisa, jag är glad nu känns allt lite lugnare,
och nästa tågresa, den kommer att gå bra,
det känner jag inom, men min vaksamhet den
kommer att vara stor


anits 17 december 2008




Övriga genrer av anits VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-17 12:54



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Skönt, min vän, att Du fått upprättelse .....
2008-12-17

    Madeleine Ågren (Maduska)
Wow - häääärligt! Där fick jag en julklapp: din glädje. Kram!
2008-12-17

    Madeleine Ågren (Maduska)
Wow - häääärligt! Där fick jag en julklapp: din glädje. Kram!
2008-12-17

    sajo
Oh vad skönt att höra. Grattis.
2008-12-17

    Ken Cassel
Men det är ju kanon
Blir glad för din skull

Kramar

:)
2008-12-17

  Frederick
skönt att höra verkligen.
en applåd!
2008-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Grattis!
2008-12-17

  Fånga dagen
vad skönt att höra verkligen
kram ak
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP