Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få vara den man verkligen är, inte förställa sig, för mig är det så viktigt


DU SÅG MIG ALDRIG

Du såg mig aldrig för den
jag var

Du såg mig bara, som den
du ville jag skulle vara

Du ville alltid ändra på mig,
jag sa aldrig rätt saker, bar
aldrig rätt kläder

Du var alltid felfri, sa rätt
saker, träffade rätt sorts
människor

Jag däremot, umgicks med
fel personer, ingenting dög,
det gjorde att jag isolerade
mig, blev återigen tyst

Nu försöker jag hitta mig själv,
vara den jag är

Jag känner, att jag är på
rätt väg, törs ställa krav,
kan säga nej, när jag inte
orkar, eller när det inte
passar mig

Jag är glad, att jag äntligen
kan få känna, att även jag,
duger för den jag är

anits 18 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-18 20:07



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Du ger mycket till många genom dina generösa texter. Du är värd allt gott! Blir glad när jag läser att din tid är nu.
2008-12-22

  Eaglemountains VIP
Du är den DU är och ska alltid vara den DU är, Du ska vara respekterad för den Du är, för Du är unik, som alla andra,
ingen är mer än den andra .....
2008-12-19

  Elaine.S VIP
"Jag känner, att jag är på
rätt väg, törs ställa krav,
kan säga nej, när jag inte
orkar, eller när det inte
passar mig"

Du är på väg:)) och nu är det din tid...
2008-12-18

    sunnanvind
Att få vara sig själv är varje människas rättighet.. texten är stark! Tragiskt läsande om hur en annan kan *kväva*... Så skönt att oxå se att det är förändrat nu!
2008-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Din tid är nu, min vän.
Du är på god väg.
2008-12-18

  Sladjana Zubcevic
"Du såg mig aldrig för den
jag var"
Vackert skrivet min vän.
Kram
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP