Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HJÄRTATS RIKEDOM

ett ögonblicks glamour
mitt i det svarta
i den dröm av pärlemor
för oss aparta
mycket tornar upp sig mot
just denna saga
som förnimmelser av hot
som vill bedraga

en fragrans av nyponros
som sveper in oss i
en frid att vila hos
långt ifrån irrbloss
det är svanens stolta färd
på vattenytan
och en krusning från den värld
där vi kan byta
ömsint smekning
med varann
och kompenseras för
de tider som försvann

näckrosdiamant
som dekorerar
det vi drömde om blev sant
det vi planerat
genom nätter av metall
då när schakalerna
som omgav oss gav skall

du är en soldat
i detta krig och
nu är jag din frontkamrat
durch kampf nach sieg och
när vi stillat oss med ens
vet vi hur verklig lycka
uppstår, smeker, känns...

LARZ GUSTAFSSON

9/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-19 07:17



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Att söka sin tillhörighet hos någon som finns där igenom allt...någon som får fina ord till sig och om sig...
2008-12-19

  Måna N. Berger
Mycket vacker tillägnan!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP