Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DYLAN

medan gatumusikanten spelar dylan
och hans tilltänkta publik spatserar stolt
frestas jag att lägga planerna på hyllan
och planera någon ny form av revolt
och när klockan börjar ticka fram mot lunchtid
tilltar mängden människor i kvantitet
jag är hjärtligt trött på mycket här i staden
ändå lockar centrum som en stor magnet
jag har inte någon håg för sensationer
festivaler, karnevaler och sånt där
men i city finns det spännande personer
som har synpunkter på livet nu och här
det finns gånger när jag måste tjacka spikskor
lämna stan ifred och listigt dra iväg
lämna låtsasprimadonnor och lolitor
och allt pack som övervakar mina steg

LARZ GUSTAFSSON
7/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-19 07:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Liv av kontraster......ljud, tystnad....
2008-12-19

    Tea Alex
Intressant om att vara i staden, börjar fundera lite.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP