Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVSPULS

när gryningsljuset når in
i dessa dunkla gränder
kan rosor börja växa även här
när hud finns inom räckhåll
för längtans varma händer
kan till och med en bitter man bli kär
de cyniker som föds
ur övergivna hjärtan
blir kallhamrade varelser av stål
som drogar sig med drömmar
om flärd och lyx och ära
en tillvaro som massornas idol
när fotoblixtar speglar sig
i snabba, svarta klackar
och köttets längtan blir din ciceron
på broadway, i paris
och varhelst lystna läppar smackar
och hettan når din erogena zon
kan oegentligheterna så lätt
bli illusioner
som ord från sånger
som du njutit mest
och livsnödvändigheterna blir till
komplikationer
som oinbjudna gäster på en fest

LARZ GUSTAFSSON
10/6 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-19 07:29



Bookmark and Share


    Tea Alex
För längtans varma händer - jättefint!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP