Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bokstäver är underbara, tänk vad det går att göra med dom


BOKSTÄVER

Jag fyller mitt tomma ark
med bokstäver

Bokstäver

Som kan bli till ord

Ord

Som kanske handlar

Om

Tillit

Närhet

Och

Kärlek

Kärlek som sprungit

Ur

Mitt

Hjärta

Kärleken till dig

Min älskade vän


anits 20 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-20 16:32



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Vackert min vän

Kramar
2008-12-21

    Madeleine Ågren (Maduska)
Vilken intressant vinkling! Fiiin!
2008-12-21

  Elaine.S VIP
Ord skrivna med kärlek...fint!!
2008-12-21

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker
2008-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Oj...Är du bokstavstroende?
2008-12-20

  Sladjana Zubcevic
"Ur

Mitt

Hjärta

Kärleken till dig

Min älskade vän"
Vackert skrivet min vän.
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP