Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är allt så tungt så svårt att förstå


KAN NÅGON FÖRSTÅ

Kan någon förstå, jag själv har så
svårt, fast jag vet, att värken gör
att mina krafter ibland tryter, som
just idag är dom noll

Orkar inte mycket, lite ledsen är jag
över det som hänt, när mina ben , blev
så bra att jag orkade, och kunde gå
ut i skogen i naturen, som förr, då helt
plötsligt är mitt hjärta trött

Som så många gånger, undrar jag, varför
just jag, varför måste alltid sjukdomar
drabba mig

Ja, jag vet att det är fel, att tänka så,
men ibland känns det så orättvist,varför
ska jag behöva bli så trött, av att vika
lite tvätt, inte orkade jag färdigt heller

Jag vet inte heller, vad som kommer över
mig ikväll, är det själva livet som kommer
över mig, allt som varit, eller vad kan det
vara, känner mig just nu så ensam och
utlämnad

anits 21 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-21 00:29



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Jag vet inte heller, vad som kommer över
mig ikväll, är det själva livet som kommer
över mig, allt som varit, eller vad kan det
vara, känner mig just nu så ensam och
utlämnad "
Smärtsamt.
Vackert och mycket stark.
Känner igen mig i varje ord, min vän.
Denna dikten berör mig starkt!
2008-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Det är fullt naturligt att tänka så.
Och övernaturligt att tro på Jesu helande kraft, som Han vill att du får del av.
Helande ingår i försoningen.
1 Petr 2:24
2008-12-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Inte roligt att ont få
men jag hoppas på
att något, ej ont
Dig skall nå!
2008-12-21

  Fånga dagen
kram på dig jag vet hur det är
ak
2008-12-21

    Madeleine Ågren (Maduska)
Livet är orättvist. Jag hoppas att du kan se ljusare på allt i natt, i morgon, eller genast. Skickar stora kramar.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP