http://www.youtube.com/watch?v=5pbZtpIEjtA&feature=related" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=5pbZtpIEjtA&feature=related


ÅRETS MÖRKASTE DAG

om fördämningarna brast

och allt uppdämt fick flöda fritt

om alla hämningar försvann

som förra årets största hit

skulle lyckan strömma mot mig då

som allt vattnet på fallens dag?

skulle allting ramponeras av

ett enda kraftfullt slag?

hur det skulle gå finns bara ett sätt

att ta reda på

vissa söker efter lyckan

där den inte går att nå

 

om jag sprängde bort begränsningar

och penetrerade min mur

skulle jag då ta mig in i nåt

jag aldrig tog mig ur?

vem kan klandra den som inget har

för att han vill ha mer?

vem kan klandra någon som är blind

för att han inte ser?

allting rinner ut i avloppet när

man inte når varandra

sedan följer själva upploppet

när man söker sig till andra...

 

LARZ GUSTAFSSON

 

21/12 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-21 16:26



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"Årets mörkaste dag" - det är då det vänder!

"om fördämningarna brast
och allt uppdämt fick flöda fritt"
- ja hur skulle det bli då?

Först en stormflod och en översvämmning som svepte med sig löst och fast, men sedan skulle flödet stillna och bli vad det var avsett att bli innan dammarna byggdes, kanske en lyckligt porlande bäck i vitsippsland eller en lugn och mäktig flod på väg mot havet
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP