Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömbild

Se mig inte djupt i ögonen
om du inte är beredd
att möta min själ

Smek mig inte ömt och varsamt
om du inte vill ha min kärlek

Öppna inte mitt hjärta
om du redan har ditt stängt

Gråt inte mina tårar
om du inte kan torka dom

Jag ljuger redan
så bra för mig själv

För jag såg att du var den
jag önskade att du var




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 776 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-21 21:44



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så vackert skrivet ...
2011-04-24

  Tricia Johansson
Fin och tänkvärd dikt.
2009-06-07

  Bonnie
Underbart skrivet :)
2008-12-21

  friheten
Underbar srkiven G!
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt