Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄRINNE

där utanför
haglar insinuationer
här innanför
är det solsken och pioner
jag flyr hitin
och dörren den kan reglas
härinne kan
sju världshaven beseglas
här finns en sång
som ingen annan sjungit
här brinner eld
som aldrig förr har brunnit
jag vill ge allt
till den som går försiktigt
till den som är
min goda vän på riktigt

LARZ GUSTAFSSON 17/5 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 08:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fint att ha ett "härinne" när det utanför blir för tungt
att möta, livet i vimlet...
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP