JESUS - inte om julen. Han har inget med julen att göra och vice versa." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar om JESUS - inte om julen. Han har inget med julen att göra och vice versa.


FRIKÄND!

från sätras höjder
till sions berg
det nya livet
har himmelsk färg
från död och mörker
till liv och ljus
jag följer vinden
du hör dess sus
jag valde livet
det är mitt val
ej någon kyrka
och katedral
men Herrens frihet
härutanför
där inga verkhelgon
friden stör
jag ska ej klaga
på jordisk lott
Han vill mig hjälpa
att nå allt gott
jag har fått frid till
min arvedel
på grund av Jesus
som allt gjort väl
Guds trofasthet är
en säker grund
den aldrig sviker
mig en sekund
och om jag vacklar
Han står mig bi
problemen tacklar
och gör mig fri

LARZ GUSTAFSSON 1994




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-12-24 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP