Död åt julfirandet!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Död åt julfirandet!


VÄGARNA

vägarna

skulle kunna få mig denna dag

vägarna

skulle kunna ta mig bort ett tag

tankarna

som skrämmer och får mig att vilja fly

motorväg

på väg och att få se en ny dag gry

farhågor

de kommer med expressinstallation

cellskräcken

slår till som en soldat utan pardon

taxi, guld...

och strofer ifrån sånger som jag hört

säger att

det faktiskt inte alls är slut & kört...

vägarna

bort tills allt bedarrar och blir lugnt

tills jag kan

återta min tron och sätta punkt

vägar som

alltid tar mig någon annanstans

vildaste

vägar som om inget annat fanns

vägar som

korsar i en stad i nådens år

hjärtat har

sin väg, en som bara Gud förstår

LARZ GUSTAFSSON  081224




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-24 10:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
DÖD åt julfirandet!
Eddie Meduza är bäst NU!
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP