"I was waiting for the miracle, for the miracle to come..."" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"I was waiting for the miracle, for the miracle to come..."


VÄNTAN PÅ MIRAKLET

 

miraklet jag väntar på

har ännu ej ägt rum

och ändå så tänker jag

- cogito ergo sum -

att tron är en övertygelse

om mycket mer

än allt det vi känner, fattar

och det vi ser

Guds löften skall hålla

när vår jord smälts till glöd

för Han är Densamme

och en hjälp i vår nöd

Hans tankar är högre

än de vi klurat ut

trons fullkomnare

Han är begynnelse

och slut

min gårdag är borta

morgondan en vision

i dag hjälper Herren

och ger vila i tron

min Jesus är nuets Gud

den store Jag Är

när jag inte orkar

är det Jesus som bär


LARZ GUSTAFSSON 081225




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-25 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP