Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser ut i natten och drömmer mig bort


STJÄRNAN GÖR ATT DU KÄNNS NÄRA

Jag vill inte förlora dig, du
finns i mitt hjärta

När jag ser på stjärnorna, som
lyser så vackert på himlen i kväll,
så är du nära, fast så långt borta

Jag låter min blick vandra, ser upp
mot himlen, en stjärna lyser så klart,
klarare än alla andra, med den stjärnan,
sänder jag en hälsning, från mig till dig

Stjärnhimlen, gör att du känns så
nära, nu vid juldagens slut

Allt det vackra får mig att tänka, på
sommaren, på havet, som du tog mig
till, en dröm som jag så länge haft, blev
till verklighet

Nu är juldagen slut, jag ser på stjärnorna,
och vet att snart, mycket snart ses vi igen
min älskade vän

anits 26 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-26 00:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbar kärleksdikt.
Applåd
2008-12-30

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert, om längtan .....om närhet
2008-12-27

  Elaine.S VIP
Fast man inte är nära den man har kär , kan man dela utsikten mot samma himmel....och känna närheten i känslornas värld
2008-12-27

    Madeleine Ågren (Maduska)
Finstämd poesi, ser det framför mig. Du är väldigt bra på att skriva så att man "är där"! Tack för att du delar med dig så generöst.
2008-12-26

  Larz Gustafsson VIP
"Medan du stjärnorna räknar, växer din tro, ditt hopp..."
2008-12-26

  friheten
När jag sa med tårar i ögonen
"Jag vill inte förlora dig,
så sa hon, du ahr redan förlorat mig. vilken smärta, ett skott hade varit bra då än dessa ord.
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP