Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÄRLEK I MAJ

när allt man ber om
är värmen från en hand
när allt man fick var en sten
så samla ljusglimtar i album
ta fram dem innan nästa scen
liksom din barndoms frimärkssamling
så kan de lindra dina men

kom till mitt undernärda hjärta
låt leendet få lysa där
inte för att du är artig
utan för att du är kär
strunta i barmhärtigheten
såna som jag har nog av den
måla rosor på tapeten
skriv budskap över himmelen
sjung: "jag älskar denne dåre
och jag älskar för jag vill!"
dansa med Guds vind i håret
håll ditt hjärta tätt intill...

LARZ GUSTAFSSON 080515





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-26 08:19



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"sjung: "jag älskar denne dåre
och jag älskar för jag vill!"
dansa med Guds vind i håret
håll ditt hjärta tätt intill..."

Vilka vackra rader, vilken tidlös hjärtans fröjd i orden!
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP