Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtar att kunna se ljuset, att det finns


LJUSET

Går jag mot ljuset?

Ljuset som jag hoppas

Vill öppna mitt hjärta,
öppna det för dig

Öppna mitt mörker

Släpp in ljuset
i mitt liv

Jag vandrar här

Ser på allt det vackra

det vackra som Du skapat

men mörkret

det skrämmer mig

Väck mig, för mig mot ljuset

jag längtar till dig, vill höra
din röst

så väck mig, låt livet börja

börja här och nu


anits 26 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-26 20:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"...Gud är ljus, och intet mörker är i honom" 1 joh.1:5
Du har vänt dig åt rätt håll...
Bokmärke.
2008-12-30

  Elaine.S VIP
Hopp och tro i dina ljusa ord...
2008-12-28

    ej medlem längre
"Och Gud såg, att ljuset var gott och Gud skilde ljuset från mörkret."

Snart vänder det och vi går mot ljusare dagar.
2008-12-27

  Eaglemountains VIP
Jag stämmer in i denna bön .....
2008-12-27

  Eva Langrath VIP
En bön från djupet av hjärtat, igenkännande läser jag din text.

Eva
2008-12-27

  Larz Gustafsson VIP
"Sänd en väckelse och börja med mig". Det är en bra bön.
2008-12-26

  Sladjana Zubcevic
"jag längtar till dig, vill höra
din röst

så väck mig, låt livet börja

börja här och nu"
Underbart skrivet!
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP