Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOMMARFAMN

nu kastar jag mig ut i den famn
som sommarn är
sen bara är jag
det kommer aldrig mera
en dag som denna dag
för den bär särdrag
jag hamnar i konflikter
jag är en trasig själ
med sår som vrålar
det präglar mina dikter
det färgar alla orden
när jag målar
men sommaren är grön och ljus
och räcker några
underbara veckor
Guds Ande styrker mig var dag
och hjälper mig att färdas
svåra sträckor
jag är på väg till havet
till en klippa där
jag hade tänkt att vara
dit citydammet inte når
och skyarna är
junivackert klara

LARZ GUSTAFSSON, Sveriges nationaldag, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-27 09:36



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint !!
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP