Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STÅR & FALLER

så mycket står och faller
med detta vackra enda
solglitter i kristaller
barn som har blivit brända
så många gyllne trådar
spinns mellan individer
nu när allt förebådar
svårare, bistra tider
så mycket gott beror av
det som har sammanflätats
allt kan förklaras, tror jag
allt ska man inte veta
bristerna i systemet
finns där som jack i barken
genast blir jag problemet
ulven på änglamarken
här har jag ofta varit
här eller bakom galler
hyllats och nagelfarits
så mycket står och faller...

LARZ GUSTAFSSON

080622




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-28 14:15



Bookmark and Share


  Svartsilver
ja du min vän, så mycket står och faller..
mkt snyggt!
2008-12-28

  mare VIP
Tänkvärt skrivet, och sant.....
2008-12-28

  Måna N. Berger
"allt ska man inte veta" Det brukade min mormor säga: Det är inte meningen att vi ska förstå allting! Hon menade förstås Guds vägar.
2008-12-28

  Carola Zettergren
SÅ SNYGGT!!!
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP